Bedriftspresentasjon for Oceana

Torsdag 1. september arrangerte vi bedriftsbesøk for Oceana ved kurssenteret vårt i Gangstøvika. Oceana er et bransjenettverk for kvinner i den marine næringen, med ca 100 medlemmer som representerer alle ledd i den marine verdikjeden. De arrangerer faglige og sosiale arrangement med relevante tema for næringen, og denne gangen var vi så heldige å få invitere til oss!

Vi startet i kantinen med en bedriftspresentasjon av selskapene i ASK gruppen, for så å ta de med på en omvisning. Her fikk de blant annet se innendørsbassenget vårt og helikoptersimulatoren, før vi tok turen opp i tårnet for å studere Fritt Fall-livbåten.

Deretter fikk de på seg overlevingsdrakter og hoppet i sjøen fra vårt flytende akademi. I sjøen prøvde de seg på noen sjøøvelser som våre kursdeltakere må igjennom, blant annet dannet de lenkeformasjoner og kom seg opp i flåte. Det ble topp stemning da de dannet to lenkeformasjoner som konkurrerte mot hverandre!

Til slutt samlet vi oss i kantinen igjen og koste oss med god mat og drikke. Der ble det også vist en filmsnutt av en øvelse i helikoptersimulator, da det var mange spørsmål knyttet til gjennomføringen rundt dette. Vi takker for at vi fikk arrangere bedriftsbesøk hos oss og gleder oss til neste arrangement i regi av Oceana.

Foto: ASK Safety