E-læring

ASK eLearning utvikler innovative og interaktive e-læringskurs for en effektiv og optimal opplæring av ansatte. Ved å ta i bruk e-læring oppnår bedriften en mer tids- og kostnadseffektiv opplæring samtidig som den reduserer sitt klimaavtrykk. E-læring reduserer antall dager på kurssenter og bidrar til at bedriften alltid har tilgang til oppdatert kunnskap, og samtidig kan øke kompetansen hos sine ansatte når og hvor som helst.

For kursdeltakerne betyr e-læring mer tilpasset læring da de har mulighet til å gjennomføre kurs i eget tempo, og klikke seg frem og tilbake i kurset etter behov. Kursene kan gjennomføres når og hvor det måtte passe den enkelte, og kan også fullføres over flere omganger. Ved å ta i bruk e-læring reduserer man i tillegg tap av fritid for de ansatte.

Kurs

ASK eLearning tilbyr en rekke ulike e-læringskurs innenfor flere forskjellige næringer.
Klikk her for en oversikt over kursene.

Support

ASK eLearning tilbyr support til alle sine kunder.
De kan kontaktes på e-post support@ask-elearning.net eller telefon 70 13 44 23 hverdager 08:00-16:00.

ASK Competence

ASK eLearning tilbyr den mest fremtidsrettede og kostnadsbesparende måten å gjennomføre opplæring av ansatte på. I et digitalt kompetansesenter får bedriften tilgang til en skreddersydd kursportefølje basert på både eksterne og interne opplæringskrav, samt digitaliserte brukermanualer, prosedyrer m.m. Her kan bedriften selv administrere ansatte og få en totaloversikt over den enkeltes kurshistorikk, progresjon og kursbevis. En slik digital, helhetlig løsning forenkler og effektiviserer administreringen av kompetansen til de ansatte!

Administrering

I kompetansesenteret har bedriften selv mulighet til å administrere sine ansatte; opprette brukere, melde dem på kurs og følge med på fremgangen. Bedriften vil også få tilgang til ulike rapporter. Det er i tillegg mulig å gruppere de ansatte basert på ulike kriterier: stilling, lokasjon, avdeling og lignende, for en enda bedre oversikt

Kursutvikling

I tillegg til kursene utviklet av oss, kan portalen inneholde egne selskapsinterne kurs. Dette kan være kurs i prosedyrer, brukermanualer, utstyr og mer. Om dette er kurs bedriften har fra før kan disse legges rett inn i kompetansesenteret. Er det kurs bedriften ikke har, men gjerne ønsker, tar vi gladelig på oss jobben med å utvikle disse. Uavhengig av utgangspunkt finner vi sammen en løsning.

Hvorfor e-læring?

For bedriften:

  • Tidsbesparende
  • Redusert klimaavtrykk
  • Reduserte kostnader; spar på opphold og reise
  • Alltid oppdatert kunnskap

For deltakeren:

  • Fullfør kurset når og hvor det passer deg
  • Lær i eget tempo
  • Gjennomfør i flere omganger
  • Mindre tap av fritid

FAQ

Lurer du på noe angående e-læringskurs? Klikk her for en oversikt over ofte stilte spørsmål.

Fant du ikke det du lette etter? 
For teknisk support ta kontakt på e-post support@ask-elearning.net eller
på telefon 70 13 44 23 (hverdager mellom kl. 08.00 og 16.00).

For generelle henvendelser ta kontakt på e-post post@ask-elearning.net