Tren mannskapet mens skipet ligger i havn.

ASK Safety tilbyr opplæring med praktiske øvelser for mannskap og offiserer mens skipet ligger i havn i Ålesund. Vi gjennomfører STCW maritim opplæring, skreddersydd for det behovet hvert enkelt skip har.

Treningsanlegget vårt består blant annet av klasserom og områder for brannslukking og sjøredning. Brannfeltene er tilpasset den maritime næringen, med branncontainere og tekniske rom. Vi kan arrangere øvelser for større grupper hvor brannslokkings- og røykdykkerteam kan jobbe samtidig i samspill med hverandre.

Vi holder til kun fem minutter unna med bil fra Ålesund Havn og vi ordner med transport frem og tilbake fra anlegget vårt.

Om man ønsker å gjennomføre opplæring om bord, har vi også instruktører tilgjengelig for dette.

Vi har mer enn 25 års erfaring med å arrangere og skreddersy kurs og ombordtrening, spesielt innen cruiseindustrien. Denne type trening er en kostnadseffektiv måte for våre kunder å gjennomføre opplæringen på, da det ikke blir noen ekstra reisetid eller utgifter for mannskapet. En annen viktig faktor er at mannskapet får gjennomføre øvelsene i kjente omgivelser, med eget utstyr, noe som gjør treningen mer reel.

Foto: ASK Safety